Пахальчук, Олександр ЮрійовичФурманова, Юлія Петрівна2021-03-112021-03-112019Пахальчук, О. Ю. Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових / О. Ю. Пахальчук, Ю. П. Фурманова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, м. Київ, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 151–152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32857У публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.otherсолодкі пряні соусицитрусові плодиsweet spicy saucescitrus fruitsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка технології пряного соусу на основі цитрусовихThesis