Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових - Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2019)
У публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.
Keywords: солодкі пряні соуси; цитрусові плоди; sweet spicy sauces; citrus fruits; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції