Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях - Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2023)
В роботі проаналізовано попит на споживання солодких на основі соціологічного опитування страв у національних та вітчизняних готелях м. Києва. The paper analyzes the demand for the consumption of sweets based on a sociological survey of dishes in national and domestic hotels in Kyiv.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готель; сніданок; солодка страва; цукровий діабет; hotel; breakfast; sweet dish; diabetes