Яценко, Дмитро ОлеговичТеличкун, Володимир ІвановичДесик, Микола Григорович2018-10-252018-10-252018Яценко, Д. Зміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженні / Д. Яценко, В. Теличкун, М. Десик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.2. – С. 73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28372Охолодження бісквітного напівфабрикату в умовах розрідження при тиску 3 кПа призводить до отримання бісквітних напівфабрикатів належної якості та з відповідними показниками вологості. Cooling of the biscuit semi-finished product under conditions of dilution at a pressure of 3 kPa leads to the receipt of biscuit semi-finished products of the proper quality and with the corresponding humidity indexes.uk-UKбісквітвологістьохолодженнявакуумкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвбисквитвакуумвлажностьохлаждениеbiscuitmoinsturevacuumcollingЗміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженніThesis