Зміна вологості бісквітних виробів при вакуум-випарному охолодженні - Яценко, Дмитро Олегович; Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович (НУХТ, 2018)
Охолодження бісквітного напівфабрикату в умовах розрідження при тиску 3 кПа призводить до отримання бісквітних напівфабрикатів належної якості та з відповідними показниками вологості. Cooling of the biscuit semi-finished product under conditions of dilution at a pressure of 3 kPa leads to the receipt of biscuit semi-finished products of the proper quality and with the corresponding humidity indexes.
Keywords: бісквіт; адіабатне кипіння; вакуумне охолодження; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв