Васьковська, Ірина ІванівнаКоваль, Ольга Андріївна2016-03-112016-03-112015Васьковська, І. І. Сучасний стан виноградарсько-виноробної галузі закарпатської області / І. І. Васьковська, О. А. Коваль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22402Виноробство на Закарпатті є одним з традиційних занять місцевого населення, багато закарпатських вин можна спробувати тільки безпосередньо на Закарпатті, де існує цілий культ вина зі своїми особливостями і ритуалом споживання. Одна з популярних у туристів локацій - знайомство із закарпатським вином у погребах місцевих майстрів цієї справи. Winemaking in Transcarpathia is one of the traditional occupations of the local population, many of Transcarpathian wines can taste just right in Transcarpathia, where there is a cult wine with its own characteristics and ritual consumption. One of the most popular tourists locations - meeting of Transcarpathian wine cellars in the case of local craftsmen.uk-UKзакарпатська областьтрадиціївиноробствоZakarpattiatraditionwineкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасний стан виноградарсько-виноробної галузі закарпатської областіOther