Антоненко, Артем ВасильовичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-182023-10-182021Антоненко, А. В. Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні / А. В. Антоненко, Н. М. Стукальська // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 8-9 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : КНУКіМ, 2021. – С. 19-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41205Український кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкейтерингресторанний бізнеспроцес обслуговуваннякава-брейкcateringrestaurant businessservice processcoffee breakСучасні аспекти розвитку кейтерингу в УкраїніThesis