Гойко, Ірина Юріївна2023-12-142023-12-142023Гойко, І. Порівняння раціонів харчування військовослужбовців у різних країнах світу/ І. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 154-155https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41766Показано, що головними завданнями харчуванням військовослужбовців є забезпечення організму енергією та харчовими інгредієнтами в достатній кількості та збалансованому співвідношенні при гарантованій якості та безпеки харчових продуктів. It is shown that the main tasks of the nutrition of military personnel are to provide the body with energy and food ingredients in sufficient quantities and in a balanced ratio with guaranteed quality and safety of food products/ukхарчуваннявійськовослужбовціхарчові інгредієнтипайкиFoodmilitary personnelfood ingredientsrationsкафедра технології оздоровчих продуктівПорівняння раціонів харчування військовослужбовців у різних країнах світуThesis