Порівняння раціонів харчування військовослужбовців у різних країнах світу - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2023)
Показано, що головними завданнями харчуванням військовослужбовців є забезпечення організму енергією та харчовими інгредієнтами в достатній кількості та збалансованому співвідношенні при гарантованій якості та безпеки харчових продуктів. It is shown that the main tasks of the nutrition of military personnel are to provide the body with energy and food ingredients in sufficient quantities and in a balanced ratio with guaranteed quality and safety of food products/
Keywords: харчування; військовослужбовці; харчові інгредієнти; пайки; Food; military personnel; food ingredients; rations; кафедра технології оздоровчих продуктів