Скорик, Костянтин Дмитрович2019-09-022019-09-022006Скорик, К. Д. Сучасний аналітичний контроль якості цукру / К. Д. Скорик // Качество сахарной свеклы урожая 2006 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции : материалы научно-технического семинара, вересень 2006 р. – Київ : 2006. - С. 54-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30048Розглянуто питання гармонізації вимог до якості цукру в Україні з міжнародними вимогами. Звертається увага на необхідність мікробіологічного контролю цукрового виробництва. Наведені деякі особливості проведення вимірюваннь кольоровості і кондуктометричної золи в білому цукрі. Issues are discussed of harmonization of sugar quality requirements in Ukraine with international requirements. Attention was paid to necessity of microbiological control of sugar production. Some peculiarities are presented as for carrying out measurements of color and conductometric ash in white sugar.uk-UKметодики аналізів цукрумікробіологічний контрольприладиколориметркондуктометрmethods of sugar analysismicrobiological controlinstrumentscolorimeterconductivity meterСучасний аналітичний контроль якості цукруArticle