Янчевський, Віктор КазіміровичОлійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичТкаченко, Алла ФеодосіївнаКоваль, Катерина ОлександрівнаРудніченко, Людмила ВікторівнаХоменко, Анатолій ІвановичТкаченко, Любов Володимирівна2013-07-012013-07-012004Патент 38449 UA, МПК С12N1/18 Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевський В. К., Олійнічук С. Т., Левандовський Л. В., Ткаченко А. Ф., Коваль Е. А., Рудниченко Л. В., Хоменко А. И., Ткаченко Л. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 2000073974 ; заявл. 05.07.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8552Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси, який відрізняється тим, що для одержання дріжджів використовують штамм Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.Method of baker's yeast manufacture from molasses, which is differs in that for the production of yeast use strain Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.otherвыращивание дрожжейвирощування дріжджівинтенсификацияінтенсифікаціякачествоякістьштамм дрожжейштам дріжджівgrowing of yeastsintensificationqualityyeast strainСпосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 38449)