Аналіз сучасного стану та перспективи удосконалення кисломолочних продуктів із застосуванням рослинної сировини - Півторацька, Ангеліна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2024)
Поєднання кисломолочної і овочевої основи дозволить отримати продукт з високими споживчими властивостями, та покращити структури харчування населення шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукру

The combination of fermented milk and vegetable base will allow to obtain a product with high consumer properties, and to improve the nutrition structure of the population by expanding the range of fermented milk products of a combined dairy-vegetable composition without adding sugar
Keywords: кисломолочні продукти; рослинна сировина; дієтичне харчування; кафедра технології молока і молочних продуктів; fermented milk products; vegetable raw materials; dietary food