Півторацька, Ангеліна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2024-10-092024-10-092024Півторацька, А. Аналіз сучасного стану та перспективи удосконалення кисломолочних продуктів із застосуванням рослинної сировини / А. Півторацька, Т. Осьмак // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 18 вересня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44956Поєднання кисломолочної і овочевої основи дозволить отримати продукт з високими споживчими властивостями, та покращити структури харчування населення шляхом розширення асортименту кисломолочних продуктів комбінованого молочно-рослинного складу без додавання цукруThe combination of fermented milk and vegetable base will allow to obtain a product with high consumer properties, and to improve the nutrition structure of the population by expanding the range of fermented milk products of a combined dairy-vegetable composition without adding sugarukкисломолочні продуктирослинна сировинадієтичне харчуваннякафедра технології молока і молочних продуктівfermented milk productsvegetable raw materialsdietary foodАналіз сучасного стану та перспективи удосконалення кисломолочних продуктів із застосуванням рослинної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0001-5548-1719