Слободенюк, СергійПащенко, Богдан Сергійович2024-04-222024-04-222024Слободенюк, С. Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України / С. Слободенюк, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 87https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42910У матеріалі показано, що Lean-виробництво дозволяє усунути втрати, які не створюють цінності для споживача, і тим самим підвищити конкурентоспроможність оператора ринку харчової продукціїThe article shows that Lean-production allows to eliminate losses that do not create value for the consumer, and thereby increase the competitiveness of the food market operator.ukкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiselean food productionlean-виробництво харчової продукціїопераційне вдосконаленняoperational improvementоператори ринку харчової продукціїfood market operatorsLean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції УкраїниThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061