Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України - Слободенюк, Сергій; Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2024)
У матеріалі показано, що Lean-виробництво дозволяє усунути втрати, які не створюють цінності для споживача, і тим самим підвищити конкурентоспроможність оператора ринку харчової продукції
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; lean production; lean виробництво; втрати підприємства