Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванні - Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2013)
Використання пастильних виробів збагачених Ламіданом та Цикорлактом з метою профілактики йододефіцитних захворювань та збереження здоров'я людей і нації, що проживає в геохімічних провінціях з дефіцитом йоду. Use pastila products enriched Lamidanom and Tsykorlaktom to prevent iodine deficiency disorders and health of people and nations living in the provinces of geochemical iodine deficiency.
Keywords: йододефіцит; кондитерські вироби; оздоровчі властивості; iodine deficiency; confectionery; for health properties; кафедра експертизи харчових продуктів