Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-222015-05-222013Шаповалова, Н. П. Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванні / Н. П. Шаповалова // Шляхи мінімізації медичних наслідків Чорнобильської катастрофи : збірник матеріалів науково-практичної конференції. – Рівне, 2013. – С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20612Використання пастильних виробів збагачених Ламіданом та Цикорлактом з метою профілактики йододефіцитних захворювань та збереження здоров'я людей і нації, що проживає в геохімічних провінціях з дефіцитом йоду. Use pastila products enriched Lamidanom and Tsykorlaktom to prevent iodine deficiency disorders and health of people and nations living in the provinces of geochemical iodine deficiency.uk-UKйододефіциткондитерські виробиоздоровчі властивостіiodine deficiencyconfectioneryfor health propertiesкафедра експертизи харчових продуктівВикористання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванніThesis