Способи отримання харчового етилового спирту - Міркун, Н. С.; Доломакін, Юрій Юрійович (My University, 2013)
Запропоновано спосіб отримання харчового етилового спирту із фракцій, виділених в процесі ректифікації. Спосіб забезпечує збільшення виходу спирту та звільнення його від метанолу та інших домішок. Provided a method obtaining food ethyl alcohol from the fractions separated in the distillation process. The method provides an increase in alcohol yield and releasing it from the methanol and other impurities.
Keywords: спирт; ректифікація; домішки; spirit; rectification; impurities; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв