Іванов, Сергій ВіталійовичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаМацько, Любов МихайлівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2013-05-242013-05-242012Патент України на корисну модель № 70060, МПК А 23G 9/04. Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного / Іванов С. В., Поліщук Г. Є., Мацько Л. М., Крапивницька І. О. ; Національний університет харчових технологій. – № u 2011 13488 ; заявл. 16.11.2011 ; опубл. 25.05.2012, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7909Корисна модель належить до способу виробництва плодово-ягідного морозива. Перевірено можливість виготовлення морозива яблучного високої якості на основі активованого плодово-ягідного пюре. The utility model relates to a method for the production fruit and berry ice cream. The possibility of making apple ice cream with high quality based on activated fruit and berry puree was studied.uk-UKпюре з яблукapple pureeпектинові речовиниpectinморозивоice creamкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 70060)Other