Мукоїд, Роман МиколайовичСоболь, Микола ІвановичКошова, Валентина Миколаївна2018-02-022018-02-022015Патент на корисну модель 101435 України, МПК (2015.01) С12С 1/00 С12С 7/01 (2006.01) Спосіб отримання рисового солоду / Мукоїд Р. М., Кошова В. М., Соболь М. І. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201502964 ; заявл. 31.03.2015 ; опубл. 10.09.2015, Бюл. № 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26627Спосіб за прототипом включає миття, замочування зерна протягом 2 ...З год. при температурі води 18...20°С, потім зливають воду і залишають зерно на 4...6 год. без води, потім повторюють дані операції протягом 70...75 год. до досягнення вологості зерна 45...48 %, пророщування проводять протягом 5...7 діб при температурі 17...22 °С, висушування проводять 24 години, поступово підвищуючи температуру від 50 до 105 °С до вологості 4...6 %. The prototype method includes washing, soaking the grain for 2 ... a year. at water temperature 18 ... 20 ° С, then drain water and leave the grain for 4 ... 6 hours. without water then repeat the operation data for 70 ... 75 h. until the grain moisture content reaches 45 ... 48%, germination is carried out for 5 ... 7 days at a temperature of 17 ... 22 ° С, drying is carried out 24 hours, gradually increasing the temperature from 50 to 105 ° С to a humidity of 4 ... 6%.uk-UKзернориссолодсолод рисовийгречкапивоgrainricemaltrice maltbuckwheatbeerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпосіб отримання рисового солодуOther