Пушка, Ольга СергіївнаШаран, Лариса ОлександрівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаШаран, Андрій Васильович2021-04-082021-04-082020Пушка, О. С. Етнічна Українська кухня як елемент гастрономічного туризму в Україні / Пушка О. С., Шаран Л. О., Арпуль О. В., А. В. Шаран // Географія і туризм. – 2020. – № 59. С. 29 - 36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33201Визначено доцільність впровадження та розширення свят та фестивалів, як елементу розвитку гастрономічного туризму. The expediency of introduction and expansion of holidays and festivals as an element of gastronomic tourism development is determined.otherнаціональна кухнятрадиційні стрависировинагастрономічні фестиваліnational cuisinetraditional dishesraw materialsgastronomic festivalsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаЕтнічна Українська кухня як елемент гастрономічного туризму в УкраїніArticle