Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаСавич, Сергій Валентинович2019-05-212019-05-212019Савич, С. В. Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктів / С. В.Савич, Т. М. Левківська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29276Досліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Підібрано оптимальні параметри обсмажування горіхів. На основі отриманої горіхової пасти фруктів та овочів, розроблено ряд продуктів – соуси, пасти, приправи The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. The optimum parameters of roasting nuts are selected. On the basis of the received fruit and vegetable paste, a series of products - sauces, pastes, seasoningsuk-UKволоські горіхиwalnutsжириfatsобсмажуванняroastingпастаpastaконсервуванняcanningкафедра технології консервуванняМожливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктівThesis