Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктів - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Савич, Сергій Валентинович (My University, 2019)
Досліджено хімічний склад волоських горіхів різних сортів. Підібрано оптимальні параметри обсмажування горіхів. На основі отриманої горіхової пасти фруктів та овочів, розроблено ряд продуктів – соуси, пасти, приправи The chemical composition of walnuts of different varieties is investigated. The optimum parameters of roasting nuts are selected. On the basis of the received fruit and vegetable paste, a series of products - sauces, pastes, seasonings
Keywords: волоські горіхи; walnuts; жири; fats; обсмажування; roasting; паста; pasta; консервування; canning; кафедра технології консервування