Використання натуральних барвників в технології продуктів на м’ясній основі - Пасічний, Василь Миколайович; Михавко, Тамара Романівна (My University, 2021)
Проведено аналіз можливості використання натуральних барвників, як стабілізатора кольору у безнісритних м’ясних продуктах.
Keywords: натуральні барвники; м’ясні системи; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; natural dyes; meat systems