Труба, Артем Юрійович2022-10-312022-10-312022Труба, А. Ю. Розроблення документації системи управління безпечністю виробництва сиркової пасти з наповнювачем «манго» для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Артем Юрійович Труба ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 124 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38583otherкафедра експертизи харчових продуктівризикмолочна промисловістьмолокопереробна галузьмолокосирпаста сирковасистема НАССРнебезпечні факториРозроблення документації системи управління безпечністю виробництва сиркової пасти з наповнювачем «манго» для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»Other