Нові надходження № 1-2 (січень-лютий): інформаційний бюлетень - Прокопенко, Ірина Миколаївна (My University, 2017)
На допомогу освітянам представлено перелік документів, які надійшли до фонду науково-технічної бібліотеки у січні та лютому 2017 року. To help teachers presents list of documents that went to the Foundation scientific and technical library in January and February 2017.
Keywords: нові надходження; new incomings