Аналітичний інструментарій стратегічного управління - Заболотна, В. М. (My University, 2013)
Мета діяльності підприємства на ринку полягає в пошуку рішень, спрямованих на подальше задоволення потреб споживачів і на отримання конкурентних переваг за допомогою спеціальних ринкових заходів. The objective of the enterprise market is to find solutions to further meet consumer needs and to obtain competitive advantages by means of special market measures.
Keywords: управління; підприємство; стратегія; management; enterprise; strategy