Роль ресурсного потенціалу у розвитку підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2018)
Одним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу. Він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; розвиток; розвиток підприємства; управління; ресурсний потенціал; ресурси; потенціал; development; enterprise development; management; resource potential; resource; potential