Подковко, Оксана АнатоліївнаРашевська, Тамара Олексіївна2015-03-252015-03-252015Подковко, О. А. Порошок із червоного столового буряка-функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походження / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 112-113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19888Загальновідомим є той факт, що спосіб харчування впливає на організм людини протягом усього життя. Продукти харчування повинні не тільки задовольняти фізіологічні потреби організму людини в харчових речовинах і енергії, а й забезпечувати його усім необхідним спектром мікроінгридієнтів, які сприяють профілактиці аліментрано-залежних захворювань. Well known is the fact that nutrition affects the human body throughout life. Food should not only satisfy physiological needs of the human body for nutrients and energy, but also provide it with all necessary mikroinhrydiyentiv spectrum that help to prevent alimentrano dependent diseases.otherхарчова добавкастоловий бурякхарчуванняfood additivesred beetnutritionкафедра технології молока і молочних продуктівПорошок із червоного столового буряка - функціональна і технологічна харчова добавка рослинного походженняOther