Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаДмитренко, Марина Сергіївна2020-12-172020-12-172018Нєміріч, О. В. Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, М. С. Дмитренко // Science, Research, Development : monografia pokonferencyjna, 30.05-31.05.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 86–88. (Technics and Technology, № 5).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32371otherкеробкакао-маслофруктозаінноваційна рецептура брауні спеціального призначенняфізико-хімічні показники якостіcarobcocoa butterfructoseinnovative brownie recipe special purposephysical and chemical quality indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауніThesis