Dorohovich, VictoriyaAbramova, Asiat2016-10-282016-10-282016Dorohovych, V. Using sugar replacers in technology sponge cakes / V. Dorohovych, А. Abramova // Food Science for Well-being : 8th Central European Сongress on Food, 23-26 May 2016, Kyiv. – K. : NUFT, 2016. – P. 141.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24472To reduce glycemic index and caloric content of products and providing special purpose we used sugar replacers: izomaltitol, erytritol, maltitol. З метою зниження глікемічності та калорійності виробів і надання їм спеціального призначення нами застосовано цукрозамінники поліоли: ізомальтітол, еритрітол, мальтітол.otherцукрозамінникисахарозаменителиsugar replacersглікемічний індексгликемический индексglycemic indexбісквітибисквитыsponge cakesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівUsing sugar replacers in technology sponge cakesOther