Магнітно-механічний активатор (Деклараційний патент на корисну модель №12490) - Костюк, Олександр Михайлович; Костюк, Ігор Олександрович; Адаменко, Олександр Адольфович; Прибильський, Віталій Леонідович; Остапенко, Валентина Василівна (My University, 2006)
Магнітно-механічний активатор, що має просторову конструкцію форми вісесиметричного каналу з входом і виходом, містить дві широкі, одну вузьку частину, на якій зовні встановлений кільцевий магніт, і дві перехідні частини, які з'єднують широкі частини з вузькою частиною, який відрізняється тим, що на перехідних частинах зовні встановлені кільцеві магніти.

Magneto-mechanical activator that has a spatial structure forms axisymmetrical channel input and output, has two wide, one narrow part on which externally mounted ring magnet, and two transitional pieces that connect the widest part of the narrow part, wherein that transient parts externally mounted circular magnets.
Keywords: магнітне поле; magnetic field.; кільцевий магніт; активація; ring magnet; activation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології цукру і підготовки води