Особливості формування сучасних моделей господарювання - Жужукіна, Наталія Іванівна; Оганезов, Андрій Володимирович (My University, 2010)
Стаття присвячена особливостям формування в Україні сучасних моделей господарювання, а саме кластерів та бізнес-мереж різного типу: контрактних, адміністрірованих, корпоративних.The article is devoted to the peculiarities of formation in Ukraine of modern management models, namely clusters and business networks of various types: contract, administrirovanyh, corporate.
Keywords: кафедра економіки і права; модель господарювання; кластер; бізнес-мережа; cluster; model of management; business-network