Використання сервісу TikTok в готельно-ресторанному бізнесі - Кобелянська, Єлизавета Богданівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2022)
Сучасний світ змінився під впливом пандемії і бізнес був змушений підлаштуватися під нові умови та використовувати більше можливостей що надає Інтернет. Для індустрії гостинності це надало можливість використати нові сервіси Інтернету та слідувати новим трендам для привернення уваги до свого готельного продукту та підвищення конкурентоспроможності на ринку. Однією із сучасних ідей просування готельного продукту на ринку є використання сервісу TikTok.The modern world has changed under the influence of the pandemic and business has been forced to adapt to new conditions and use more opportunities provided by the Internet. For the hospitality industry, this has enabled them to take advantage of new Internet services and follow new trends to attract attention to their hotel product and increase market competitiveness. One of the modern ideas for promoting a hotel product on the market is to use the TikTok service.
Keywords: готельне підприємство; конкурентоспроможність; готельно-ресторанний бізнес; сервіс TikTok; hotel business; competitiveness; hotel and restaurant business; TikTok service; кафедра готельно-ресторанної справи