Дейниченко, Григорій ВікторовичДейниченко, Людмила ГригорівнаТаранишина, Інна Леонідівна2021-09-152021-09-152020Дейниченко, Г. В. Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, І. Л. Таранишина // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35228В роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.otherмолочно-білковий концентрат «казецит»борошно розторопшісирникиmilk and protein concentrate "caseit"thistle flourcheesecakesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирниківThesis