Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників - Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна (My University, 2020)
В роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.
Keywords: молочно-білковий концентрат «казецит»; борошно розторопші; сирники; milk and protein concentrate "caseit"; thistle flour; cheesecakes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції