Формування рецептивних граматичних навичок читання на заняттях з іноземної мови - Кохан, Олена Миколаївна; Михайлова, Неля Олексіївна (My University, 2014)
У статті аналізуються головні аспекти у формуванні рецептивних граматичних навичок читання на уроках іноземної мови. Визначено основні проблеми в оволодінні граматичним матеріалом та шляхи їх подолання. Виокремлено етапи та методи формування рецептивної граматичної навички, яка є передумовою розуміння мови інших людей в усній та письмовій формі. In the article It has been analyzed the main aspects of the formation of receptive grammar skills at the lessons of foreign languages. It has been determined the problems in mastering grammar material and the ways of their solving. It has been identified the stages and methods of the formation of receptive grammar skill which is the precondition of understanding the language of other people in the oral and written forms.
Keywords: методичні дії; студенти; рецептивна граматична навичка; читання; етапи; methods actions; students; receptive grammar skill; reading; stages; кафедра іноземних мов професійного спрямування