Чинники цінової політики підприємства в системі маркетингового планування (на прикладі ринку біопаливних ресурсів) - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2012)
Розглянуто чинники цінової політики на ринку біопаливних ресурсів, які обумовлюють визначення можливих цільових сегментів для реалізації продукції, розробку відповідної стратегії та спеціального інструментарію її досягнення при розробці маркетингового плану. The factors of price policy are considered at the market of pillets resources that stipulate determination to possible having a special purpose segments from realization of products, development of corresponding strategy and special tool from her achievement at development of marketing plan.
Keywords: цінова політика; price policy; ціна; price; біопаливні ресурси; pillet; кафедра маркетингу