Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій Іванович2012-12-182012-12-182006Страшинський, І. М. Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Мясное дело. - 2006. - № 4. - С. 47-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4553Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis.otherякістьфосфатисировина з ознаками PSE i DFDварені ковбасиqualityphosphatesraw with signs PSE i DFDboiled sausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництвіArticle