Нове в технології використання фосфатів у ковбасному виробництві - Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович (My University, 2006)
Вивчено характеристики модельних м’ясних фаршів з використанням закордонних фосфатних препаратів. Ефективність дії оцінювали за їх впливом на функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів. Для визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано рентгено-фазовий аналіз.

We know characteristics of minced meat with foreign phosphate preparations. Effectiveness was assessed by their influence on functional and technological properties of minced meat. To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis.
Keywords: фосфатна суміш; харчова композиція; варена ковбаса; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів