Системний підхід до технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення та критерій оптимізації - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2008)
Виробництво борошняних кондитерських виробів розглядається як велика технологічна системи. У борошняних кондитерських виробах спеціального призначення вводиться новий показник якості, що характеризує їх спеціальне призначення.

The production of flour pastry wares is examined as large technological systems. Тhe new index of quality which characterizes them the special setting is entered in the flour pastry of the special setting.
Keywords: борошняні кондитерські вироби спеціального призначення; flour pastry wares of the special setting; критерій ефективності функціонування; показники якості; criterion of efficiency of functioning; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів