Дорохович, Вікторія ВіталіївнаКовбаса, Володимир Миколайович2012-09-222012-09-222008https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2876Виробництво борошняних кондитерських виробів розглядається як велика технологічна системи. У борошняних кондитерських виробах спеціального призначення вводиться новий показник якості, що характеризує їх спеціальне призначення.The production of flour pastry wares is examined as large technological systems. Тhe new index of quality which characterizes them the special setting is entered in the flour pastry of the special setting.uk-UKборошняні кондитерські вироби спеціального призначенняflour pastry wares of the special settingкритерій ефективності функціонуванняпоказники якостіcriterion of efficiency of functioningкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСистемний підхід до технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення та критерій оптимізації