Перспективи розвитку ділового туризму - Дмитрук, Олександр Юрійович; Уліганець, Сергій Іванович; Стригун, О. Г. (My University, 2010)
В даній статті викладено сутність ділового туризму , як інструменту приваблення ділових туристів, його вплив на стан туризму загалом та перспективи його подальшого розвитку. In this article is disclosed the concept of business tourism as a tool for attracting business travelers, its impact on tourism in general and the prospects for its further development.
Keywords: діловий туризм; туристичний ринок; туризм; tourism; business travel; tourism market; кафедра туристичного та готельного бізнесу