Методика розрахунку розподілу густини струмів в електропровідному дископодібному роторі електродинамічного гальма - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2020)
Розглянуто знаходження аналітичного рішення розподілу густини струмів в електропровідному диску електродинамічного гальма. Отримано формули для розрахунку компонент густини струмів в дисковому роторі. The finding of the analytical solution of the current density distribution in the electrically conductive disk of the electrodynamic brake is considered. Formulas for calculating the components of current density in a disk rotor are obtained.
Keywords: густина струму; електропровідний дисковий ротор; електродинамічне гальмо; current density; electrically conductive disc-shaped rotor; electrodynamic brake; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.