Шевченко, Аліна Олександрівна2023-04-172023-04-172023Шевченко, А. О. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 2,0 млн дал пива на рік з впровадженням енерго- та ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Олександрівна Шевченко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2023. – 81 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40184otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолоднесолоджена сировиназатираннясуслохмільдробинабілковий осадПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 2,0 млн дал пива на рік з впровадженням енерго- та ресурсозберігаючих технологійOther