Чигринець, Олена Анатоліївна2013-06-042013-06-042012Чигринець, О. А. Сутність планування ризиків діяльності підприємств харчової промисловості / О. А. Чигринець // Наукові праці НУХТ. - 2012. - Вип. 43. - С. 156-161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8139Обґрунтовано доцільність розподілу планування ризиків у діяльності підприємств харчової промисловості на стратегічне та оперативне. Визначено послідовність етапів формування та реалізації стратегічного та оперативного планування ризиків, враховуючи специфіку підприємств харчової промисловості, їхній розмір та значення системи ризик-менеджменту на підприємстві. The expedience of distributing of planning risks in the activity of food industry enterprises on strategic and operative was grounded. The sequence of the stages formation and realization of the strategic and operative planning of risks was determined, taking into account the specification of food industry enterprises, their size and value of the system risk-management at the enterprise.otherризикстратегічне плануванняоперативне плануванняхарчова промисловістьменеджменткафедра економіки праці та менеджментуriskstrategy planningoperational planningfood industrymanagementСутність планування ризиків діяльності підприємств харчової промисловостіArticle