Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБасс, Оксана ОлександрівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаМахмудов, Артур МамедовичМиколів, Іван Михайлович2021-11-302021-11-302021Обґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові праці НУХТ. – 2021. – Т. 27, № 5. – С. 81–99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36657У статті описано процес тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертів. Дослідження здійснювали за показником активності води, активної кислотності, ступеня синерезису та зміни напруження зсуву від швидкості деформації згустків.otherкисломолочний десертактивність водиактивна кислотністьсублімовані фруктикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування тривалості сквашування молочної суміші в технології кисломолочних десертівArticle