Пристрій для укладання пляшок в контейнери (Патент України на винахід №40544) - Соколенко, Анатолій Іванович; Костюк, Володимир Степанович; Яресько, Володимир Петрович; Ткаченко, Олександр Олексійович; Притула, Борис Іванович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Юхно, Михайло Іванович; Шевченко, Олександр Юхимович; Михлін, Михайло Борисович (My University, 2001)
Пристрій для укладання пляшок в контейнери включає конвеєр для подачі пляшок, стіл-накопичувач для пляшок, конвеєр для подачі і відведення контейнерів, механізм для захоплення і переміщення пляшок в контейнер, пристосування для подачі прокладок, магазин для прокладок, механізм орієнтації контейнерів відносно захоплюючої головки і привід. A device for the conclusion of bottles in containers includes a conveyer for the serve of bottles, table-store for bottles, conveyer for a serve and taking of containers, mechanism for a capture and moving of bottles in a container, adaptation for the serve of gaskets, shop for gaskets, mechanism of orientation of containers in relation to a keen head and occasion.
Keywords: пристрій; укладання пляшок; конвейер; стіл-накопичувач; device; conclusion of bottles; konveyer; table-store; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки