Психологічна безпека особистості студента в процесі адаптації - Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2018)
У статті проаналізовано специфіку, фактори, детермінанти та механізми психологічної безпеки особистості студента в період адаптації до навчання у вищій школі. Визначено психологічні особливості розвитку адаптивних властивостей студента першокурсника.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; психологічна безпека; адаптація; psychological security; adaptation