Проблеми впровадження комунікативної методики у навчанні іноземним мовам студентів нефілологічних вищих навчальних закладів - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2012)
Стаття присвячена розгляду проблеми впровадження комунікативної методики у навчання іноземним мовам студентів нефілологічних вищих навчальних закладів, як під час вивчення загальної іноземної мови, так і під час вивчення іноземної мови професійного спрямування.

The article deals with the problems of communicative methods introduction into the foreign languages teaching of non-philological universities students during the teaching of both general and special foreign language.
Keywords: іноземні мови; комунікативна методика; «навчання через роблення»; занурення в мовленнєвий процес; foreign languages; communicative methods; “learning by doing”; plunging into speech process; кафедра іноземних мов професійного спрямування