Економічна доцільність використання енергозберігаючих вікон у готельних підприємствах - Бахмацька, Марія Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
Пластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами користуються все більшою популярністю у світі. Це відбувається через збільшення цін на енергоносії, оскільки пластикові вікна мають енергозберігаючу властивість що допомагає скоротити витрати на газ те електроенергію.
Keywords: енергозберігаючі технології; склопакет енергозберігаючий; кафедра готельно-ресторанної справи