Показник глікемічності порошку керобу - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2024)
У тезах наведено результати дослідження глікемічного індексу порошку керобу розрахунковим методом.

The results of the study of the glycemic index of carob powder by the calculation method are given in theses.
Keywords: показник глікемічності; порошок керобу; кондитерські вироби; glycemic index; carob powder; confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів