Стратегічні та тактичні рішення в антикризовому менеджменті - Стиренко, Лілія Миколаївна; Тіху, М. О. (My University, 2010)
Проаналізовані підходи прийняття тактичних та стратегічних управлінських рішень в умовах розгортання кризи на підприємствах. The approaches tactical and strategic decision-making in a crisis deployments in enterprises.
Keywords: криза; антикризове управління; тактичні рішення; стратегічні рішення; crisis; crisis management; tactical decisions; strategic decisions