Історія української культури - Колосюк, Валерій Олексійович; Буравченкова, Світлана Борисівна; Береговий, Сергій Ігорович; Бухальська, Магдаліна Андріївна; Левицька, Надія Миколаївна; Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2011)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Історія української культури» з сучасних позицій дає широкі знання про генезис української культури, закономірності й тенденції її розвитку. Manual of Discipline "History of Ukrainian culture" of the modern position provides extensive knowledge about the genesis Ukrainian culture, patterns and trends of development.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін