Етапи та цілі навчання студентів другого курсу спеціальності «Туризм» англомовного монологічного мовлення на основі проектної методики - Коваленко, Юлія Володимирівна; Коломієць, Аліна Анатоліївна (My University, 2015)
У статті розглядається питання навчання іноземної мови та англомовного монологічного мовлення зокрема на основі проектної методики, описуються основні характеристики та типи проектів, аналізуються етапи навчання монологічного мовлення методом проектів та уточнюються цілі навчання англомовного монологічного мовлення студентів другого курсу спеціальності «Туризм»
Keywords: проектна методика; проектная методика; project method; монологічне мовлення; монологическая речь; monologue communication; проект; project; кафедра іноземних мов професійного спрямування