Лабораторна установка для приготування пророщених злакових культур (17340) - Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2006)
Опис до патенту на корисну модель. Лабораторна установка для приготування пророщених зерен злакових культур. Description to useful model patent. Laboratory setup for cooking germinated cereal.
Keywords: зерно; grain; злак; пророщування; установка; процес; біологічно активні речовини; grass; germination; plant; process; biologically active substances; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства