Порівняльна характеристика різних видів безглютенового борошна при виробництві хліба в закладах ресторанного господарства - Лазоренко, Євгеній Сергійович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2025)
Проаналізовано представленість різних видів борошна, наявність сертифікації відповідно до стандарту AOECS для продажу безглютенової продукції, популярність серед споживачів, підтримка «Українська Спілка целіакії» The representation of different types of flour, the availability of certification according to the AOECS standard for the sale of gluten-free products, popularity among consumers, and support of the Ukrainian Celiac Disease Association were analyzed
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; сфера обслуговування; ресторанний сервіс; service sector; restaurant service