Особливості організації харчування військовослужбовців в польових умовах - Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2015)
Аналіз кількісної та якісної повноцінності харчування військовослужбовців свідчить про незбалансованість вмісту поживних речовин, значний дефіцит харчових волокон, недостатнє надходження більшості мікронутрієнтів, потреба в яких суттєво зростає в умовах підвищених психоемоційних та фізичних навантажень на оргаизм. The analysis of quantitative and qualitative military usefulness of nutrition imbalance indicates nutrient content, a significant shortage of dietary fiber, insufficient intake of most micronutrients, demand for which is growing significantly in terms of increased psycho-emotional and physical stress on the body.
Keywords: військовослужбовці; польові умови; раціон харчування; military; field conditions; diet; кафедра технології оздоровчих продуктів