Сімахіна, Галина ОлександрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2015-06-262015-06-262015Стеценко, Н. О. Особливості організації харчування військовослужбовців в польових умовах / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21418Аналіз кількісної та якісної повноцінності харчування військовослужбовців свідчить про незбалансованість вмісту поживних речовин, значний дефіцит харчових волокон, недостатнє надходження більшості мікронутрієнтів, потреба в яких суттєво зростає в умовах підвищених психоемоційних та фізичних навантажень на оргаизм. The analysis of quantitative and qualitative military usefulness of nutrition imbalance indicates nutrient content, a significant shortage of dietary fiber, insufficient intake of most micronutrients, demand for which is growing significantly in terms of increased psycho-emotional and physical stress on the body.otherвійськовослужбовціпольові умовираціон харчуванняmilitaryfield conditionsdietкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості організації харчування військовослужбовців в польових умовахOther