Застосування генетичних алгоритмів для розв’язування задач оптимізації - Маковецька, Світлана Василівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2016)
В роботі розглянуто застосування апарату генетичних алгоритмів до задач оптимізації на прикладі задачі комівояжера. The paper discusses the application of the apparatus of genetic algorithms to optimization problems on the example of the travelling salesman problem.
Keywords: задача оптимізації; генетичний алгоритм; задача оптимизации; генетический алгоритм; problem of optimization; genetic algorithm; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки