Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаРожко, Олександра ЮріївнаРувінський, Олександр ОлександровичСмалько, Людмила МиколаївнаЧерненко, Анна Вікторівна2018-06-182018-06-182018Патент 125860 UA МПК (2018.01) A23L 13/00 A23L 33/10 (2016.01) Шніцель натуральний січений / Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А., Москалюк О. Є., Рожко О. Ю., Рувінський О. О., Смалько Л. М., Черненко А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201713033 ; заявл. 28.12.2017 ; опубл. 25.05.2018 ; Бюл. № 10, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27608Шніцель натуральний січений містить м'ясо котлетне свиняче, яйця курячі або меланж, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний або білий мелений, сіль кухонну, часник свіжий, воду питну. Додатково містить філе куряче та суху демінералізовану сироватку молочну збагачену Mg та Мn.молочна сироваткамолочная сывороткаmilk wheyмагніймагнийmagnesiumманганмарганецmanganeseшніцельшницельschnitzelм'ясомясоmeatкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівШніцель натуральний січений (Патент на корисну модель № 125860)Technical Report